lördag, oktober 27, 2007

Global uppvärmning ett verkligt hot

Frågan om global uppvärmning är något som uppmärksammats starkt under senare tid. Även om det finns tvivlare verkar det finnas en stor enighet om att hotet måste tas på allvar.

Det verkar som om det nu kommit slutliga bevis för att hotet från global uppvärmning är äkta. Entydiga rapporter visar att inte bara jorden är drabbad. Faktum är att från hela solsystemet inkommer rapporter om alarmerande temperaturökningar.

Planeten Venus är sedan många år den hårdast drabbade. Där ligger temperaturen redan på flera hundra grader Celsius, vilket gör alla former av liv omöjligt.

Även från Mars har rapporter inkommit som visar att planetens polarkalotter är på väg att krympa på grund av temperaturökningar. Även på Jupiter och Saturnus visar observationer sker det ökningar av temperaturen.

Neptunus största måne, Triton, har visat upp tecken på temperaturökningar. Till och med på Pluto ökar temperaturen.

Det var alltså hög tid för Al Gore att erhålla Nobels fredspris för sina varningar. Människans utsläpp av koldioxid hotar inte bara jordens klimat utan även det övriga solsystemet.

Något måste genast göras. Vi kan inte tillåta mänsklighetens kortsiktiga strävan efter bränsle att orsaka denna kosmiska katastrof!

Eller…

Etiketter: , ,

2 Comments:

At 27 oktober, 2007 21:24, Blogger Fredrik said...

Nja, jag har hört att det inte är en generell uppvärming på alla planeter i solsystemet vilket bör tyda på att solen kasnke inte har någon större påverkan för tilfället.

Den verkliga anledningen till att GW teorin inte höll har vi här:
http://www.moderna-myter.se/2007/10/historiens-strsta-bedrgeri-avsljas.html

 
At 29 oktober, 2007 17:19, Blogger Den liberala Misantropen said...

De där jäkla Marsianerna... att de inte kan lära sig att köpa energilampor och miljöbil! Och alla dessa semesterresor med jetplan... Nä, bojkotta Mars, säger jag.

 

Skicka en kommentar

<< Home