torsdag, november 23, 2006

Aftonbladet har rätt - bättre kandidat finns inte

För en gång skull håller jag med Aftonbladets ledarsida. Bättre kandidat till ordförandeposten i Socialdemokraterna än Carin Jämtin finns inte. Snälla! Välj henne.

5 Comments:

At 23 november, 2006 17:50, Blogger stefankarlsson said...

Motivering?

 
At 23 november, 2006 18:02, Blogger Hans Engnell said...

Jämtin har en mjuk framtoning, framstår närmast som en person som symboliserar något slags "sunt förnuft". Hennes svaghet är förstås bristande erfarenhet, jämfört med andra gamla rävar i partiet. Oklart också hur hon är som ledare.

Helst skulle jag se att (s) valde Nuder. En tråkig, nedlåtande och äcklig person - precis som en (s)-ledare ska vara.

 
At 23 november, 2006 18:53, Blogger stefankarlsson said...

Jag kan ju säga att jag helst vill ha endera Pär Nuder eller Mona Sahlin som partiledare. Pär Nuder är intelligent och skicklig-men han är som Hans påpekar nedlåtande strebertyp, allt annat än folklig. Han skulle därför förmodligen vara sämst för socialdemokraterna och därmed bäst för Sverige.

Mona Sahlin framstår som lite trevligare och folkligare, men hon är ganska korkad. Hon skulle därför också vara dålig för socialdemokratin och därmed bra för Sverige.

Allra sämst vore ju Margot Wallström. Hon är både skicklig och trevlig och populär både inom och utom socialdemokratin. Hon skulle vara den klart bästa för socialdemokratin och därmed sämst för Sverige.

Jämtin vet jag faktiskt inte så mycket om annat än att hon gillar bistånd och "palestina", vilket gör att jag har väldigt låga tankar om henne. Hur hon skulle vara som ledare vet jag däremot inte.

 
At 24 november, 2006 08:31, Blogger M said...

Poängen är väl att man försöker hitta en kandidat som påminner så lite som möjligt om företrädaren. Här får man en liten och späd kvinna i stället för en smällfet gubbe som tycker om att peta folk i magen. Antagligen kommer man också att göra partiledaren mindre betydelsefull, dvs delegera mer av makt och beslutsfattande. Envåldshärskartendenserna är förmodligen inget man vill påminnas om, särskilt som det till viss del påverkade valutgången i höstas.

 
At 25 november, 2006 01:22, Anonymous Anonym said...

Helst skulle jag se att (s) valde Nuder. En tråkig, nedlåtande och äcklig person - precis som en (s)-ledare ska vara.
--------------------------
Är liberaler också äckliga?
Eller är dom trevliga?

 

Skicka en kommentar

<< Home