tisdag, september 06, 2005

Dagens pressmeddelande från FF

Pressmeddelande från Frihetsfronten.

GE OSS BÅDE FLYKTINGAMNESTI OCH SÄNKT SPRITSKATT!

"Den här veckan kan Sverige bli ett friare, mjukare och gladare land. Om regeringen och stödpartierna bara offrar sin prestige - då kan budgetförhandlingarna landa i att vi får så väl flyktingamnesti som sänkt spritskatt." Detta säger Frihetsfrontens ordförande Henrik Alexandersson.

"Spritskatten är ett praktexempel på hur staten försöker styra människors beteende - istället för att ge dem ansvar. På så sätt gör man kuvade undersåtar av fria medborgare."

"En flyktingamnesti skulle vara en markering av att man sätter människovärdet över byråkratin. Naturligtvis bör människor få bo var de vill, så länge de inte skadar andra eller ligger andra till last."

"Men vi skall inte hoppas på för mycket. Istället för att gå varandra till mötes, kommer budgetförhandlarna förmodligen att kasta två bra förslag i papperskorgen. Prestigen är för stor. Man kommer att offra, hellre än att ge. Detta visar hur förhållandet mellan regeringen och dess stödpartier, bakom fasaden, brister så väl i förtroende som god vilja."

1 Comments:

At 09 september, 2005 20:07, Blogger Henrik Hall said...

Ärligt talat,s änkt spritskatt är ett skitkasst förslag. Ju längre den nuvarande skatten behålls, ju kortare tid tar det innan monopolet faller.

 

Skicka en kommentar

<< Home