tisdag, september 16, 2008

Rapport från demonstrationen - katastrof för regeringen?

Ung Vänster varnar att det kan bli som i Sovjet. "Sossar mot Storebror". Kalle Larsson, vänsterpartistisk riksdagsledamot, varnar för att staten kan vara mot dig.

Viss ironi-faktor på Hoppets demonstration på Sergels Torg. Men välbesökt och med restaurantutställning för oss som ville kombinera lyssnande med lunch. Massmedia har varit på hugget - både DN, SvD, Aftonbladet och Expressen. Frågan är hur många riksdagsledamöter som befann sig på Sergels Torg - jag såg både Lars Ohly och Peter Eriksson bli intervjuade av TV.

För regeringen har demonstrationen varit en katastrof. Tillräckligt många folkpartistiska riksdagsledamöter har redan tillkännagett att de inte tänker låta sig bli utkvittade nästa gång FRA-lagen behandlas för att blocket (s)+(v)+(mp)+(dissidenter) ska vara fler i riksdagen än (m)+(kd)+(fpl)+(c). Och det återstår tre timmar av demonstrationen ...

6 Comments:

At 16 september, 2008 16:04, Anonymous Anonym said...

Det är en megaflopp. Det var ung lika mycket folk på Sergels Torg som när St Clara Kyrka kommer med sin vagn innehållande smörgåsar och kaffe till de hemlösa. Det visar ju bara att detta är en kampanj med mycket ord men med lite folk.

 
At 16 september, 2008 16:10, Blogger Gertkvist said...

Flopp eller inte avgörs av pressklippen. HIttills ser det bra ut. Och hur värderar fredrik de fem folkpartistiska riksdagsledamöterna?

 
At 16 september, 2008 19:13, Blogger Fredrik said...

Då Socialdemokraterna är för denna lagen så måste man lobba hårt mot samtliga riksdagsledamöter för att ha en changs när S och Alliansen sätter sig och gör upp om lagen.

 
At 16 september, 2008 20:47, Blogger Henrik Bejke said...

Om (s) sviker sina löften om att riva upp lagen kommer de att tappa stort till (v) och (mp) i valet 2010. En Riksdag med (v)+(mp) som vågmästare skulle vara en mardröm för (s) som de inte vill riskera. Därför är det knappast troligt att de kommer att göra upp med alliansen om FRA.

 
At 17 september, 2008 19:35, Blogger Erik Laakso said...

Kalle Larsson (vänsterpartiet) skulle nog bli lite sur om han blev kallad Sosse.
Sen är det möjligen lika paradoxalt att det finns ett nätverk som heter Sossar mot Storebror men storheten finns i paradoxen. :)

Mvh Erik Laakso,
sossar mot storebror.

 
At 02 februari, 2010 14:15, Blogger inming said...

oAV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 

Skicka en kommentar

<< Home