söndag, februari 12, 2006

hur tänker de?

Utrikesminister Laila Freiwalds försöker förklara varför det är en bra idé att stänga ner hemsidor som publicerar bilder som upprör folk: "Det är fruktansvärt att en liten grupp svenska extremister utsätter svenskar för en uppenbar fara."

Det är ungefär lika smart tänkt som det vore att ge sig på folks snygga bilar med basebollträ för att undvika att de blir stulna.

2 Comments:

At 13 februari, 2006 17:36, Blogger Adam said...

Aftonpravda skriver idag att JP-affären är Laila Freivalds comeback efter tsunami-debaclet: "den här gången gjorde hon allt enligt boken".

Enligt boken??? Vem i h-e skrev den boken? Tengil???

Man kokar. Vi som trots allt bryr oss om yttrandefrihet, integritet och andra otidsenliga värden måste göra allt för att Freivalds inte ska gå segrande ur den här soppan.

 
At 14 februari, 2006 15:10, Blogger Joacim Persson said...

"Fråga: hur tänker de?"

Freiwalds är socialist och är därför av principella skäl motståndare till all form av frihet, även och i synnerhet yttrandefrihet. I hennes begreppsvärld kan alla problem hänföras till att man givit undersåtarna för stora portioner av skadlig frihet.

Hon är ingen "skam för socialdemokratin" -- tvärtom är hon en prydnad för sitt parti; en konsekvent ideolog och ett föredöme för andra socialister. Men bara för dem...

 

Skicka en kommentar

<< Home