söndag, februari 12, 2006

hur tänker de?

Utrikesminister Laila Freiwalds försöker förklara varför det är en bra idé att stänga ner hemsidor som publicerar bilder som upprör folk: "Det är fruktansvärt att en liten grupp svenska extremister utsätter svenskar för en uppenbar fara."

Det är ungefär lika smart tänkt som det vore att ge sig på folks snygga bilar med basebollträ för att undvika att de blir stulna.

5 Comments:

At 12 februari, 2006 11:59, Blogger sp3tt said...

Fråga: hur tänker de?
Svar: Det gör de inte.

(SCNR)

 
At 12 februari, 2006 15:01, Blogger ka kui said...

Det är UDs och SÄPOs jobb att skydda svenskar genom att fånga eller döda extremister i samarbete med andra länders säkerhetstjänster.

Eftersom Freivalds har en mesig inställning och inte förmår döda eller fånga terrorister, vill hon hellre att vi lägger oss platta för deras krav.

 
At 12 februari, 2006 15:05, Blogger Sosse STHML said...

Frivalds och hennes anhang är en skam för socialdemokratin. Det är tragiskt, om än inte dirkekt oväntat, att det långvariga eftergifterna åt mp och vp inom utrikespolitikens område - vurmandet för de islomofascisterna är en sådan eftergift - nu till slut kommit tillbaka för att bita oss i häcken.

Jag hoppas personligen på en förändring, men realistiskt sett är det inte att förvänta sig något sådant innan valet.

 
At 13 februari, 2006 17:36, Blogger Adam said...

Aftonpravda skriver idag att JP-affären är Laila Freivalds comeback efter tsunami-debaclet: "den här gången gjorde hon allt enligt boken".

Enligt boken??? Vem i h-e skrev den boken? Tengil???

Man kokar. Vi som trots allt bryr oss om yttrandefrihet, integritet och andra otidsenliga värden måste göra allt för att Freivalds inte ska gå segrande ur den här soppan.

 
At 14 februari, 2006 15:10, Blogger Joacim Persson said...

"Fråga: hur tänker de?"

Freiwalds är socialist och är därför av principella skäl motståndare till all form av frihet, även och i synnerhet yttrandefrihet. I hennes begreppsvärld kan alla problem hänföras till att man givit undersåtarna för stora portioner av skadlig frihet.

Hon är ingen "skam för socialdemokratin" -- tvärtom är hon en prydnad för sitt parti; en konsekvent ideolog och ett föredöme för andra socialister. Men bara för dem...

 

Skicka en kommentar

<< Home