lördag, augusti 05, 2006

Ring Adolf

Sverigedemokratiska kommunfullmäktigekandidater i Lund har telefonterroriserats sedan någon satt upp annonslappar med texten ”Ring Adolf mellan klockan 23.30 och 02” samt deras telefonnummer. Personerna har blivit uppringda mitt i natten av folk som säger sig vilja hyra en lägenhet eller köpa saker.

Abe Bergegårdh, syndikalist i Lund, tycker att tilltaget är väldigt roligt och klagar på de drabbades brist på humor. Han vet inte vem som ligger bakom men skulle gärna göra samma sak själv. Samme Bergegårdh har vägrat att ta avstånd från våld mot exempelvis centerpartiets lokaler med den lustiga motiveringen att ”folk slits ju ned i arbetslivet”.

Så... Abe Bergegårdh finns på Eniro.se. Ring gärna mellan 23.30 och 02. Det är roligast då.

3 Comments:

At 05 augusti, 2006 22:10, Blogger Johan said...

Det allra sjukaste är att de som gör sånt här inte fattar att de bara gynnar sverigedemokraterna genom att göra dem till offer och hjälpa till att ge dem en "underdog" roll. Sverigedemokraterna vill framstå som ett seriöst parti som inte får tillräcklig respekt från de större partierna, de måste var tacksamma för att syndikalisterna hjälper till att måla upp den bilden

 
At 05 augusti, 2006 22:14, Blogger Hans Engnell said...

Å andra sidan tror jag att gemene man har ganska svårt för att "tycka synd" om sverigedemokraterna. Det som retar mig är att många på vänsterkanten har så svårt att hålla sig till normala demokratiska metoder i sin kamp mot de främlingsfientliga.

 
At 05 augusti, 2006 23:52, Blogger Lundensis said...

När skriver ni något om Oriana Fallaci?

 

Skicka en kommentar

<< Home