torsdag, februari 09, 2006

Stöd moderskeppet!

Moderskeppet har som många säkert sett börjat ha ett par små annonser under listan av skribenter. Vi - som alla organisationer behöver dra in lite pengar till verksamheten och annonser är ett sätt att göra det.

Vi vill inte förstöra siten med blaffiga annonser, popupfönster eller annat som bara stör. Istället hoppas vi att det finns ett intresse från läsarna att hjälpa till och lite grand försöka bidra med små steg.

Så tanken är att vi ger er förhoppningsvis bra texter att läsa och tänka kring och ni hjälper oss lite. Reklamen, de små länkarna till höger är av tre sorter:

Den första är sådant där vi får en liten summa om någon klickar på länken

Den andra är om någon går in på länken och sen gör något, t ex registrerar sig på ett nyhetsbrev eller på siten

Den tredje är när folk köper något på siten. Då får Frihets fronten ett par procent på beloppet och det kostar inte något för köparen. Det enda som krävs är att man går via länken så får vi en liten andel av vinsten.

Så lite är det som behövs för att hjälpa Frihetsfronten.

1 Comments:

At 13 februari, 2006 20:33, Blogger Fredrik Lindholm said...

Nej för i helvete! Håll er borta från reklamskojeriet! Det säger jag av egen erfarenhet. Dessutom är det förbjudet att uppmana till att klicka på reklamlänkarna. Är det pengar ni behöver så sätt ut ett kontonummer eller så.

Dessutom är detta ju blogger, så vad behöver man pengar till för att blogga här?

 

Skicka en kommentar

<< Home